Októberben itt az Alien: Isolation

Írta: , ekkor: 2014. március 30., 23:51 |

Október 7. napján kerül sor a jeles eseményre, mármint annak a túlélőhorrornak a debütálására PC-n, illetve PS3, PS4, X360 és XO konzolokon, amelyik egyrészt azt hivatott bizonyítani, hogy a CA képes időnként megújulni, és nem csak arra hivatott, hogy az idők végezetéig Total War epizódokat szállítson futószalagon. Másrészt pedig az Alien: Isolation képzeletbeli vállán nyugszik az a nagyon is valós teher, hogy kiköszörülje a franchise hírnevén ejtett csorbát.”
Forrás: http://www.gamestar.hu/alien-isolation-megjelenesi-datum.html

2016-ban Prometheus 2

Írta: , ekkor: 2014. március 27., 11:09 |

A film tervezetéről a Cinestar.hu honlap így számol be:

“Jól tippeltek a kedves olvasók, amikor a napokban bejelentett „névtelen Ridley Scott projekt” címszó mögött a Prometheus folytatását sejtették, ugyanis a The Wrap szerint ez így is van! Tehát 2016. március 4. a hivatalos dátum, ennek örömére egy új írót is fölvettek, név szerint Michael Greent, aki Jack Paglen forgatókönyvét hivatott átdolgozni. Aminek részletei természetesen még hétpecsétes titok, de Green szerint több Alient fog tartalmazni a folytatás, ami igazán nem is lesz nagy kihívás. Azt még nem tudni, hogy Michael Fassbender és Noomi Rapace visszatérne-e. Idén ősszel tervezik kezdeni a forgatást – miután Scott befejezte az Exodus utómunkálatait -, tehát addig ki is derülhet. ”
Forrás: http://cinestar.hu/cikk/datumot-kapott-a-prometheus-2

Damon Lindelof, az első rész írója ezúttal nem kap tehát a hírek szerint a forgatókönyv megírásában, bár már korábban is célzott rá, hogy nem tervezi részt vételét a munkálatokban.

Egyéb információ: http://www.filmuniverzum.com/?p=52778

Alien: Isolation – Márciusi próba

Írta: , ekkor: 2014. január 28., 15:56 |

“Legfrissebb híreink szerint meglepően jól haladnak az Alien Isolation fejlesztési munkálataival a The Creative Assembly munkatársai, akik vélhetően már hónapok óta dolgoznak a Segafelügyelete alatt a kérdéses alkotáson, ami hamarosan már játszható állapotban lesz.

Minderről Amanda Farr, avagy a Sega európai marketing igazgatója számolt be a sajtónak, aki kiemelte, hogy az egyik legnagyobb és legfontosabb brit videojátékos eseményen, avagy azEGX Rezzed expón már játszható állapotban lesz jelen az Alien Isolation, aminek PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változatát is kipróbálhatják majd a rajongók.

A kérdéses esemény egyébiránt március 28-án veszi kezdetét, és bármennyire is hihetetlen, de számunkra is hozhat fontos pillanatokat, hiszen bár eddig is elég sok információ kiderült már azAlien Isolation-ről, de mégis most kerül majd először igazán rajongói kezekbe, aminek köszönhetően az első őszinte vélemények mellett néhány gameplay videóra is számíthatunk az alkotástól az említett időpontban.”

Forrás:  www.gamers.hu

Hivatalos: Új játék Ripley lányával

Írta: , ekkor: 2014. január 7., 23:28 |

Alien: Isolation. Már korábban is szóltunk arról, hogy új történettel gazdagszik az Alien világa. Ma, mindez a pletykák és találgatások után hivatalossá vált!

Az alábbi leírást a pcguru.hu oldalról származik:

“A Sega és a Creative Assembly ma leleplezte a szóban forgó játékot, s mint kiderült, minden korábbi hír igaz volt. Tényleg 15 évvel a kultikus Alien-film után vesszük fel a fonalat, tényleg Ellen Ripley lánya lesz a főszereplő, és tényleg nem lesz akció, csak feszült pillanatok a ránk leselkedő xenomorf jóvoltából. A vezető játéktervező, Gary Napper elmondása szerint a film volt a fő inspiráció, s annak megfelelően egy klausztrofóbiás hangulatot árasztó eseménysorozatnak lehetünk részesei, ahol egyetlen zárt helyszínen, egyetlen veszélyes ragadozóval kell szembenéznünk, egy olyan lénnyel, akivel nem állunk készen felvenni a harcot. „Ez egy testközeli, személyes történet, közvetlen kapcsolatban az idegennel.” – tette hozzá Napper.”

A cikk folytatását az alábbi linken érhetitek el: http://www.pcguru.hu

Alien: Isolation

Írta: , ekkor: 2013. december 14., 19:38 |

http://17f0418678386b4e6860-e4f9fcd924b589d19bf6ccc2802ea9aa.r66.cf1.rackcdn.com/2f69981ea7d864ec9e54d585008b2d2394570906.jpg__620x350_q85_crop_upscale.jpgAz igencsak nagy botrányokat megélt Aliens: Colonial Marines játék után most ismét készül egy új, 2014-re tervezett játék ami az Alien: Isolation nevet viseli.
Egyes pletykák szerint a történet középpontjában Ripley lánya, Amanda Ripley-McClaren fog állni természetesen egy seregnyi savas vérű barátunkkal az élen. Vagyis pontosabban nem! Ugyanis, a jelenlegi hírek szerint (melyek csak pletykák, nincsenek megerősítve!), a Creative Assembly által levezényelni kívánt játékban csupán egyetlen egy Xenomporh lesz ezúttal az ellenfél!

Forrás: http://www.pcguru.hu/

További információt a játékról az alábbi linken tudtok találni:
http://www.pcguru.hu/jatek-leirasok/alien-isolation-hirek/3059

Képek:

 

 

Ridley Scott a Prometheus 2 kapcsán

Írta: , ekkor: 2013. október 29., 17:55 |

Felkerült a világhálóra egy videó, melyben Ridley Scott (Alien, Prometheus) többek közt elárul néhány információt, hogy hányadán is állunk a Prometheus folytatását illetően.

Erről a cinestar.hu az alábbiakban számolt be:
“A Prometheus 2 jelenleg is íródik,” mondta a rendező, hozzátéve, hogy a folytatás valószínűleg nem kerül még a vászonra egy ideig. “Már így is rajtra készen áll a következő két filmem. Ezek 2014-ben és 15-ben érkeznek majd.” Az első film ezek közül az Exodus lesz, ami egy bibliai történetet dolgoz fel. Christian Bale alakítja Mózest, John Turturro Szeti fáraót, Sigourney Weaver Szeti feleségét és Joel Edgerton Ramszesz fáraót. A másik filmről Scott azt mondta, hogy “ilyen science-fiction dolog”, ami nem a Szárnyas fejvadász 2. Nagyon keveset tudunk eddig a Prometheus 2-ről, egyedül csak annyit, hogy Noomi Rapace és Fassbender visszatérnek, és a mérnökök bolygója felé tartanak, ahol találkoznak Istennel.

Nem új Predator film készül.

Írta: , ekkor: 2013. július 18., 15:02 |

Az utóbbi napokban igencsak felcsigázta a rajongókat az a világhálóra felkerült kis kép (előbbi hír), mely néhányunkat abba a gyanúba terelt, hogy bizony egy közelgő új Predator film teaser képe lehet.
Sajnos (?) vagy nem sajnos nem erről van szó.” Pusztán” a John McTiernan által rendezett Predator (Ragadozó) 1987-es film Blu-Ray és 3D-be átdolgozott kiadásnak reklámanyagaként készült a most zajló Comic-Con-hoz.
A felturbózott kiadást 2013 decemberére szeretnék a boltok polcaira helyztetetni.

Forrás:  http://www.shocktillyoudrop.com/news/174997-about-that-predator-a-comic-con-news-its-predator-3d

Új Predator film?

Írta: , ekkor: 2013. július 15., 20:55 |

A comingsoon.net az alábbi képpel kápráztatott el minket:

A:CM – Botrány (?)

Írta: , ekkor: 2013. március 16., 21:13 |

Februártól beszerezhető az Aliens: Colonial Marines , mely valószínűleg jó pár olvasónk gyűjteménye közt ott lapul már, sőt, nagy valószínűséggel sokan régen ki is játszottátok, az amúgy nem túl hosszú single playert!
Szerte a nagyvilágban egyébként, eléggé megoszlanak a játék minőségét illetően a vélemények, a gamekapocs.hu-n pedig egy kis cikket is olvashattok róla!

Dzséjt szerkesztő társunk pedig, egy részletes kiértékelést készített a játékról, melyet  EZEN a linken találtok meg!

Ti, hogy látjátok?

Aliens: Colonial Marines áttekintő

Írta: , ekkor: 2013. január 18., 11:31 |

Dzséjtnek köszönhetően, egy remek áttekintő összeírás készült a február 14-én boltokba kerülő Aliens: Colonial Marines kapcsán. –> A:CM Áttekintő

 

Akinek még így is sok kérdése marad a játékkal kapcsolatban, annak bizony meg kell várnia a megjelenés időpontját, hogy mások beszámoljanak a tapasztalataikról.
A konzolokszervize oldal külön Aliens részleget hozott létre a játéknak, és akik most előrendelnek, különféle ajándékokat kapnak pluszba.
A bogárvadászat hamarosan kezdődik! :)

Továbbá egy új TV előzetes:Valamint egy kicsit rövidke koncepciós videó:

És azt tudtátok, hogy hamarosan képregény is készül a játékhoz? Egy kis ízelítő:

Keresel valamit?

A kereséshez használd ezt a mezőt:

Nem találod amit kerestél? Dobj egy kommentet valamelyik bejegyzésnél vagy írj nekünk egy e-mail -t (impresszum)!

2014. április
H K S C P S V
« márc    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930